Idrottare och Artister
Puffbild Foto: Lukas Johansson

Årets genombrott

Han har blivit känd som lite bekväm i starten, för att sedan växa in allt mer i loppen när det hettar till. Och han hyllas ofta för sitt taktiska sinne, förmåga till smarta placeringar och att ta sig fram till tät utan att bränna för mycket krut. Längdåkaren Oskar Svensson har i år fått sitt verkliga genombrott med två vinster och en andraplats i världscupen. Idrottare & Artister möter honom i samband med VM i tyska Oberstdorf.
Läs mer

"Vill göra skillnad
för kunderna"

Det bästa med jobbet är att träffa kunderna och kunna hjälpa dem på olika sätt. Det säger Patrik Börne, rådgivare på Swedbank i Östersund inom Private banking och professionella idrottare och artister. Han är tävlingsinriktad, har glädje som drivkraft – och spelar padel så ofta han kan!
Läs mer
Puffbild Patrik Börne, rådgivare i Östersund. Foto: Privat

Hallå där,
Jonna Sundling…

…nybliven dubbel världsmästare och guldmedaljör i längd-VM i tyska Oberstdorf.
Läs mer
Puffbild Foto: Privat, Jonna Sundling
    Klicka här om du vill:
Tycka till eller tipsa redaktionen
Gå till Swedbanks hemsida för professionella idrottare och artister
Nyhetsbrevet vänder sig till professionella idrottare och artister.
Ansvariga utgivare: Andreas Suihko och Johan Brinkeborn.
Produktion och teknik: Brightly. Denna webbplats använder cookies.