Idrottare och Artister
Puffbild

Full fart mot VM

Om ganska precis en månad, närmare bestämt den 11 juni, spelar det svenska fotbollslandslaget sin första gruppspelsmatch i årets VM som hålls i Frankrike. På motståndarsidan då står Chile. Ett landslag som svenskorna inte vet så väldigt mycket om, annat än att de spelar typisk sydamerikansk fotboll. Vi har pratat med landslagets anfallsess Fridolina Rolfö och mittbacksklippan Nilla Fischer om vägen mot VM.
Läs mer

Banken ställer upp på Algarve Cup

Algarve Cup är den årliga turneringen för landslag inom damfotbollen, som spelas i Portugal i början av året. Den här gången med extra intresse, som avstamp och en viktig del i förberedelserna för VM i Frankrike till sommaren.
Läs mer
Puffbild

Eget företag, varför då?

Har du någon gång funderat på att starta eget företag? Det kan finnas flera skäl. Som idrottare eller artist kan det vara smart när man börjar få lite mer stabila inkomster. Har man ett långsiktigt tänk kan det också vara något att falla tillbaka på när den aktiva idrottskarriären är över.
Läs mer
Puffbild
    Klicka här om du vill:
Tycka till eller tipsa redaktionen
Gå till Swedbanks hemsida för professionella idrottare och artister
Nyhetsbrevet vänder sig till professionella idrottare och artister.
Ansvariga utgivare: Håkan Bergqvist och Thomas Bengtsson.
Produktion och teknik: Brightly. Denna webbplats använder cookies.