Idrottare och Artister

Hanna stod pall på hemmaplan

Hanna Öberg är kanske den starkast lysande stjärnan i den nya generationen skidskyttar som på allvar presenterade sig i samband med OS i Pyeongchang 2018. Det individuella guldet i distansloppet och silvermedaljen i stafetten innebar det stora genombrottet för den bredare publiken.
Höga förväntningar inför VM på hemmaplan
  Puffbild

Bättre idrottsresultat
genom att plugga

Kan universitets- och högskolestudier bidra till bättre idrottsresultat? Ja så skulle det kunna vara om man ska tro aktuell forskning. Pernilla Eriksson, projektledare för riksidrottsuniversitetet och DK-koordinator vid Umeå universitet, berättar.
Tips och riktlinjer för dubbla karriärer
Puffbild
    Klicka här om du vill:
Tycka till eller tipsa redaktionen
Gå till Swedbanks hemsida för professionella idrottare och artister
Nyhetsbrevet vänder sig till professionella idrottare och artister.
Ansvariga utgivare: Håkan Bergqvist och Thomas Bengtsson.
Produktion och teknik: Brightly. Denna webbplats använder cookies.