Idrottare & Artister
får ny form

Det här nyhetsbrevet, Idrottare & Artister, blir det sista i den här formen. Istället kommer det redaktionella materialet – nyheter, artiklar, intervjuer med idrotts- och artistprofiler, rekommendationer av produkter m m – som särskilt vänder sig till dig som är idrottare eller artist att framöver publiceras i Swedbanks nyhetsbrev för Private Banking- och Premiumkunder.

Du kommer att få dina nya brev automatiskt, och behöver alltså inte göra något särskilt i nuläget. Genom förändringen kommer du framöver självklart, och som tidigare, att få tillgång till sådant som du som är idrottare eller artist kan ha särskild nytta och glädje av. Samtidigt som du får en bredare och mer heltäckande information om vad Swedbank har att erbjuda inom hela Private Banking- och Premiumområdet. 

Vi hoppas att du ska uppleva förändringen som positiv. Och som alltid är du välkommen att höra av dig till oss med idéer och synpunkter på nyhetsbrevet och vad du vill vi ska skriva om (se länk i brevet). 

Du kommer att få ditt första nyhetsbrev från Private Banking och Premium senare under hösten. Håll utkik i mejlboxen!

Du kommer att få dina nya brev automatiskt, och behöver alltså inte göra något särskilt i nuläget. Genom förändringen kommer du framöver självklart, och som tidigare, att få tillgång till sådant som du som är idrottare eller artist kan ha särskild nytta och glädje av. Samtidigt som du får en bredare och mer heltäckande information om vad Swedbank har att erbjuda inom hela Private Banking- och Premiumområdet. Vi hoppas att du ska uppleva förändringen som positiv. Och som alltid är du välkommen att höra av dig till oss med idéer och synpunkter på nyhetsbrevet och vad du vill vi ska skriva om (se länk i brevet). Du kommer att få ditt första nyhetsbrev från Private Banking och Premium senare under hösten. Håll utkik i mejlboxen!