Idrottare och Artister
Puffbild Emil Bergström. Foto: Henrik Isaksson (CC BY-SA 3.0)  

Bra bankrelation
ger trygghet i vardagen

Emil Bergström är ”bara” 24 år, men redan mitt uppe i en framgångsrik internationell fotbollskarriär. Efter spel i bland annat Brommapojkarna och Djurgården tog han steget till ryska Rubin Kazan 2016. Och sedan januari i år hittar vi honom hos schweiziska laget Grasshopper-Club Zürich, som lånat Emil av ryssarna fram till sommaren 2018.
Läs mer
Puffbild

Skidlandslaget i startgroparna

Svenska skidlandslaget ska snart dra igång säsongen ”på riktigt”. Det vill säga börja tävla på snö. Redan den 17-19 november är det premiär i Gällivare, och då kommer svenska eliten att möta ett kvalificerat startfält med åkare från många andra länder som väljer att premiäråka här.
Skidsäsongen drar igång
Dags för det stora genombrottet för Jens Burman?
Puffbild
Swedbanks investeringsstrategi november

Aktier håller ställningarna

Aktier fortsätter vara det mest fördelaktiga tillgångsslaget i Swedbanks investeringsstrategi för november. Stark konjunktur, global ekonomisk återhämtning och goda företagsvinster driver utvecklingen.
Läs mer
Puffbild

Golfjuniorer
fick ”leka proffs”

När golfproffset Jonas Blixt var hemma i Sverige i somras arrangerade han, tillsammans med Hammarö Gofklubb den fjärde upplagan av Jonas Blixt Invitational. En tävling där juniorgolfare får känna på hur det är att spela som riktiga proffs.
Läs mer
Puffbild Foto: Jonas Forsberg

Elin går ”all in”
för musiken

Idol snurrar på för fullt på fredagskvällarna i tv. Den ena efter andra slås ut. Sågningar blandas med hyllningar, kryddat med en och annan tår. Det mesta är sig likt med andra ord. Finalen i Globen närmar sig där till slut en ska stå som vinnare. En som försökte, men inte nådde hela vägen den här gången, är Elin Wengelin från Gävle.
Läs mer
Puffbild Foto: Charlie Elgholm

Är e-sport
nästa OS-gren?

Ja, det kan mycket väl bli så. I alla fall till olympiska spelen i Paris 2024. Parisspelens ansökningskommitté menar att det inte går att säga ”Nej, det där är inte OS” när så många unga idag är intresserade av sporten. E-sport blir en gren redan till Asian Games, Asiens OS, 2018.
Läs mer
Puffbild

Starka kort

Idag är kort kanske det allra vanligaste sättet att betala. I alla fall här hemma i Sverige. Det finns många typer av kort som banker, butikskedjor och andra kreditföretag ger ut. Vissa kort är kostnadsfria, medan andra kan kosta att ha och använda. Som kund i Swedbank finns det flera kortalternativ.
Läs mer
   
Puffbild

Högre studier + elitidrott = sant

En framgångsrik kombination enligt studie
Puffbild

Swedbanks tävling avgjord

10 vinnare rivstartar sitt företagande

Pssst...

Vad vill du läsa mer om? Vad borde vi ta upp för ämnen? Andra synpunkter eller idéer? Tveka inte...
Tipsa oss!
Klicka här om du vill:
Tycka till eller tipsa redaktionen
Gå till Swedbanks hemsida för professionella idrottare och artister
Nyhetsbrevet vänder sig till professionella idrottare och artister.
Ansvariga utgivare: Håkan Bergqvist och Thomas Bengtsson.
Produktion och teknik: Brightly. Denna webbplats använder cookies.