Idrottare och Artister
Puffbild  

”Ska bli bäst i världen”

Bianca Salming är friidrottaren som låter höra tala om sig allt mer. Vad sägs om guld i sm och fyra i junior-vm förra året. Personligt rekord i år i både sjukamp, som är huvudgrenen och i höjd. Namnet? Ja visst, pappa heter Börje!
Läs mer
Puffbild

Billigare för unga att handla
med aktier

Alla idrottare vet att träning är en förutsättning för resultat på idrottsplanen, på banan, i spåret, bassängen eller vad man nu håller på med. För att bli duktig och lyckas med sitt sparande behöver man också träna. Till exempel om man vill bli bra på aktier.
Läs mer
Puffbild

Med fokus
på tjejerna

Cruyff Institute erbjuder unika utbildningar för idrottare. En sådan utbildning kan ge en snabbare väg till en ny karriär efter det att idrottskarriären avslutats. I höst startar Cruyff Institute en ny omgång av sin populära MDA-utbildning (Management Diploma for Athlets). Denna gång med särskilt fokus på kvinnliga deltagare.
Läs mer
Puffbild
Swedbanks investeringsstrategi juli:

Fortsatt positivt på aktiemarknaden

Den ekonomiska utvecklingen är inne i en positiv fas, både i Europa och USA. Den europeiska konjunkturen är på väg att återhämta sig och USA visar på stabil tillväxt. Med stöd av stigande vinster hos företagen finns goda möjligheter till högre aktiekurser.
Läs månadens investeringsstrategi
Puffbild

Prestation
och utfall

Vad finns det för likheter mellan elitidrott och fondförvaltning? Flera visar det sig. Carl Armfelt, som tillsammans med kollegan Erik Sprinchorn, förvaltar Swedbank Roburs fond Ny Teknik, har ett förflutet på elitnivå inom friidrott. Något han har nytta av varje dag i sitt arbete.
Läs mer
Puffbild

Bankträff
på Bosön

Tyvärr lyckades inte Håkan Ericson och U21-landslaget återupprepa succén från 2015 och försvara EM-titeln, när slutspelet avgjordes i Polen tidigare i juni. Det blev respass efter gruppspelet. Och därmed avslutade också Håkan sin framgångsrika period som kapten för U21.
Läs mer
Puffbild

Sponsorexperten tipsar

Vilka är trenderna inom sponsring just nu? Och hur kan man tänka som ung och ny på banan om man vill göra sig intressant och attraktiv för sponsorer? Idrottare & Artister frågar sponsorexperten Emil Didrikson på Tango Sponsring.
Läs mer
   
Puffbild

Rivstarta företaget

Vinn 250 000 kr i Swedbanks tävling Rivstart
Puffbild Håkan Ericson.
Foto: Frankie Fouganthin
Licens: CC BY-SA 4.0

Håkan checkar ut

– Jag börjar väl landa så smått i vardagen igen...

Pssst...

Vad vill du läsa mer om? Vad borde vi ta upp för ämnen? Andra synpunkter eller idéer? Tveka inte...
Tipsa oss!
Klicka här om du vill:
Tycka till eller tipsa redaktionen
Gå till Swedbanks hemsida för professionella idrottare och artister
Nyhetsbrevet vänder sig till professionella idrottare och artister.
Ansvariga utgivare: Håkan Bergqvist och Thomas Bengtsson.
Produktion och teknik: Brightly. Denna webbplats använder cookies.