Idrottare och Artister

Det går bra nu!

I alla fall för SkillTwins, eller som de egentligen heter, Josef och Jakob El-Zein, båda 20 år gamla, från Västerås. Vad sägs om en av världens största fotbollskanaler på Youtube, miljontals följare världen över på Facebook och Instagram. Och en nylanserad spelapp som på bara några veckor laddats hem över 4 miljoner gånger!
Skills var ordet! Bara kolla några videor...
  Puffbild
Puffbild

Finansiera idrottandet med att sälja andelar

Hur ska man som ung och lovande idrottare ha råd att satsa på sin sport för att kunna bli riktigt bra, innan de stora sponsor- och prispengarna börjar rulla in? Hur många talanger stupar på grund av ekonomiska hinder? Trade in Sports erbjuder en lösning som bygger på så kallad ”crowd investing”.
"Crowdfunda" ditt idrottande
Puffbild Ytterligare en omgång nöjda idrottare och artister har lärt sig bygga sitt personliga varumärke på Swedbanks och Essens varumärkesutbildning, som är en del i Swedbanks koncept för professionella idrottare och artister.

Puffbild

Puffbild
Swedbanks investeringsstrategi i november

Trump-seger skapar oro

Med presidentvalet i USA precis klart och med Donald Trump som blivande president går vi in i en ny fas. Vad det kommer att innebära för världens finansmarknader på sikt är för tidigt att säga så här nära efter valresultatet. Det har varit en del svängningar på världens börser. Swedbanks investeringsstrategi för november fokuserar kreditmarknaden som huvudspåret.
Swedbanks syn på Trumps seger
Puffbild

Alltid full koll
på aktiekursen

Nu kan du kolla aktiekurserna direkt efter träningspasset, på väg till bortamatchen eller i periodpausen! Swedbanks värdepapperstjänst finns tillgänglig som app för mobilen och paddan, och förstås i datorn.
Bli aktieexpert med värdepapperstjänsten
   
Krönika

”Satsa
för fullt
på idrotten”

Läs krönikan av Oscar Carlén
Puffbild

Hallå där, Håkan Ericson...

…förbundskapten för Sveriges U21-landslag i fotboll, och numera också författare! I somras släpptes din bok "Om-vägen till EM guldet", tillsammans med författaren Håkan Wallenius, hur har den tagits emot?
– Bra och positivt tror jag. Det var stort intresse...
Puffbild Håkan Ericson. Foto: Frankie Fouganthin
Licens: CC BY-SA 4.0

Pssst...

Vad vill du läsa mer om? Vad borde vi ta upp för ämnen? Andra synpunkter eller idéer? Tveka inte...
Tipsa oss!
Klicka här om du vill:
Tycka till eller tipsa redaktionen
Gå till Swedbanks hemsida för professionella idrottare och artister
Nyhetsbrevet vänder sig till professionella idrottare och artister.
Ansvariga utgivare: Håkan Bergqvist och Thomas Bengtsson.
Produktion och teknik: Brightly. Denna webbplats använder cookies.