Idrottare och Artister
Puffbild  

Välj rätt företagsform

Aktiebolag, Handelsbolag eller
Enskild näringsidkare?

För den som ska starta eget företag finns det flera valmöjligheter.
Vad ska man välja? Och i vilket läge?
Läs mer
Puffbild

Världscupen väntar

De svenska längdskidåkarna ligger i startgroparna inför en ny säsong. En som denna gång är lite speciell eftersom där inte är något stort mästerskap. Istället blir det fullt fokus på världscupen, som också bjuder på en del nyheter. Idrottare & Artister pratar med förbundskapten Rikard Grip om förväntningar och mål.
Läs mer

”Välj med både hjärta och hjärna”

Det kan vara smart att utbilda sig samtidigt som man har en idrotts- eller artistkarriär. På många högskolor och universitet går det att plugga anpassat så att man får tid för både studier och karriären.
Läs mer
Puffbild
Puffbild

Det gäller att synas

Att vara idrottare eller artist idag betyder mycket uppmärksamhet, inte minst i media. Och att synas och höras är ofta en förutsättning för att lyckas knyta till sig sponsorer. Då blir det allt viktigare att bygga ett personligt varumärke som stämmer överens med och kommunicerar det man vill stå för.
Läs mer

Hur står det till med ungdoms-
idrotten?

Frågan i rubriken är ständigt aktuell, inte minst mot bakgrund av diskussionen om man ska ”toppa” lagen tidigt, satsa på att bygga elitlag med de särskilda talangerna eller låta ”alla vara med och leka” idrott. Vilken roll har klubbar och tränare? Och vilken roll har idrottsföräldrarna?
Läs mer
Puffbild
   
Krönika

Goda råd är inte dyra

Läs krönikan av Per Elofsson
Puffbild
Puffbild
Artist

Hallå där Laila Bagge!

Laila Bagges karriärråd till unga

Pssst...

Vad vill du läsa mer om? Vad borde vi ta upp för ämnen? Andra synpunkter eller idéer? Tveka inte...
Tipsa oss!
Klicka här om du vill:
Tycka till eller tipsa redaktionen
Gå till Swedbanks hemsida för professionella idrottare och artister
Nyhetsbrevet vänder sig till professionella idrottare och artister.
Ansvariga utgivare: Håkan Bergqvist och Thomas Bengtsson.
Produktion och teknik: Brightly. Denna webbplats använder cookies.